Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار آران و بیدگل عصر امروز به مناسبت روز دختر در دیدار با فاطمه حمامی گفت: وی با هنرمندی تمام به همگان آموخته که خواستن، توانستن است و در کنار محدودیت‌های جسمی، شور و شعور زیستن را به روی کاغذ آورد تا با زیبایی نشان دهد که توانخواه بودن، مانع از مشارکت، استعداد و مسوولیت اجتماعی افراد نیست.

اسماعیل بایبوردی افزود: این دختر توانیاب ثابت کرد که آسمان هنر، سقفی برای پرواز ندارد و روح‌های بزرگ و بال‌های بلند به‌راحتی می‌توانند پرواز را بیاموزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: هنر گیراترین، زیباترین و اثرگذارترین زبان انتقال پیام بین انسان‌ها است و تاثیر هنر به ویژه نقاشی در روح انسان‌ها با هیچ پند و اندرزی قابل مقایسه نیست.

احمد حمامی نصرآبادی هم در ادامه ساخت گالری آثار هنری را از آرزوهای دخترش برشمرد و بیان کرد: با توجه به کوچک بودن فضای خانه، جایی برای نگهداری نقاشی‌های فاطمه نداریم.

وی اضافه کرد: زمینی ۵۰۰ متری خریداری کردیم تا آرزوی فاطمه برای گالری برآورده شود، آنجا نقاشی کند و نقاشی‌هایش را هم به نمایش بگذارد.

فرماندار آران و بیدگل نیز در ادامه این دیدار تاکید کرد که از هیچ کوششی برای ساخت گالری هنری فاطمه حمامی دریغ نخواهد شد.

فاطمه حمامی نصرآبادی دختر جوان توانیاب سفیدشهری که شعار خواستن، توانستن است را جامه عمل پوشانده و با درهم آمیختن رنگ و رویا شهرتی جهانی یافته، سال گذشته به عضویت افتخاری سازمان شهروند جهانی نیز درآمد.

وی متولد ۱۲ بهمن ۱۳۶۷، اهل سفیدشهر از توابع شهرستان آران و بیدگل، از بدو تولد رنج توانخواهی را به دوش کشید و با قرار گرفتن در مراحل بالاتر رشد به همراهی خواهر دوقلو و مادر خود توانست دوره ابتدایی را پشت‌سر بگذارد.

پس از آن بود که به تدریج نقاشی را آغاز کرد تا اینکه برخی نقاشی‌هایش از چهره بازیکنان فوتبال ایرانی و خارجی که در فضای مجازی انتشار یافته بود، مورد توجه رسانه‌ها هم قرار گرفت.

وی گرچه توانخواه ۸۰ درصدی جسمی حرکتی محسوب می‌شود، اما تا جای ممکن کارهای روزانه خود را به کمک پاهای نحیفش انجام می‌دهد و با لغزش مدادهای رنگی بر روی کاغذ با کمک انگشتان پا علاقه‌ها، آرزوها و گاه دلتنگی‌هایش را نقش می‌زند.

این دختر هنرمند توانیاب پیش تر چند نمایشگاه نیز در آران و بیدگل، کاشان و اصفهان برگزار کرده بود.

زیبایی‌های طبیعت، مصیبت و حماسه محرم و عاشورا، تصویر بزرگان شهر و کشور و برخی چهره های سرشناس دنیای فوتبال از جمله تراوش های ذهن نوآور و توانمند فاطمه حمامی با کمک پاهایش در قاب تصویر است.

سفیدشهر با جمعیت بیش از هشت هزار نفر از توابع شهرستان آران و بیدگل است.

۷۴۷۲/‏۸۱۲۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هنری آران وبیدگل نقاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۳۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک «نقاشی» چگونه راز ساخت اهرام مصر را فاش کرد؟ (+عکس)

رازی که هزاران سال به قوت خود باقی مانده بود، سرانجام کشف شد، چرا که فیزیکدانان بر این باورند که سرانجام به چگونگی ساخت اهرام مصر باستان پی برده‌اند. 

به گزارش فرادید، این موضوع که چگونه یک تمدن باستانی بدون ماشین‌آلات سنگین موفق به ساخت اهرام شد، مدت‌ها موضوع فکر بسیاری از افراد بود. هرم بزرگ جیزه به ارتفاع ۱۴۷ متر، زمانی که ساخته شد، بلندترین سازه جهان برای بیش از ۳۸۰۰ سال بود و ما همچنان مجذوب عظمت آن هستیم. 

برخی تصمیم می‌گیرند از اهرام دیدن کنند، برخی دیگر تصمیم می‌گیرند بر فراز آن‌ها با چتر پرواز کنند و برخی دیگر جرات کرده و به داخل هرم بزرگ می‌روند، اما ما تا کنون نمی‌دانستیم آن‌ها چگونه ساخته شده‌اند. 

گروهی از دانشمندان دانشگاه آمستردام در مورد چگونگی ساخت اهرام توسط مصریان باستان به کشف پیشگامانه‌ای دست یافتند. تیمی از فیزیکدانان به رهبری دکتر دانیل بون، روی یک نقاشی دیواری در مقبره جهوتی‌هوتپ (Djehutihotep) تمرکز کردند. این نقاشی که قدمت آن به سال ۱۹۰۰ قبل از میلاد بازمی‌گردد، به نظر یک تکنیک ساختمانی را نشان می‌دهد. 

این نقاشی دیواری ۱۷۲ مرد را به تصویر کشیده که مجسمه‌ای را با طناب‌های متصل به سورتمه حرکت می‌دهند. جلوتر از سورتمه، جایی که به نظر می‌رسد جیزه یا اطراف آن باشد، دیده می‌شود که آب را روی شن‌ها می‌ریزند. فیزیکدانان که شیفته این کشف شده بودند، تصمیم گرفتند آن را آزمایش کنند. 

آن‌ها به مصر رفتند و هرم خودشان را در مقیاسی بسیار کوچکتر ساختند. در طول آزمایش مشخص شد اگر ماسه خشک باشد، به شکل توده درمی‌آید و حرکت اجسام را دشوارتر می‌کند، اما با افزودن مقدار مناسب آب، از شکل گرفتن این توده‌ها جلوگیری می‌شود و ماسه صاف می‌ماند. 

Bonn در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۶ گفته است: «اگر از شن و ماسه خشک استفاده کنید، خوب کار نمی‌کند، اگر ماسه بیش از حد مرطوب شود، باز هم خوب کار نمی‌کند. برای این کار یک سفتی بهینه لازم است.» 

قبلاً اعتقاد بر این بود که استفاده از آب برای کمک به ساخت و ساز تشریفاتی بوده، نه عملی. 

یافته‌های این تیم در یکی از معتبرترین مجلات علمی جهان (Physical Review Letters) منتشر شد. در مقاله منتشرشده توضیح داده شد: «سایش لغزشی روی شن و ماسه با افزودن مقداری آب (نه خیلی زیاد) تا حد زیادی کاهش می‌یابد.» 

«اگر میزان آب درست نباشد، ماسه مرطوب بیابان تقریباً دو برابر سفت‌تر از ماسه خشک می‌شود.» 

«یک سورتمه به راحتی روی شن‌های سفت صحرا می‌لغزد، چون شن‌ها مانند وقتی که خشک هستند مقابل سورتمه انباشته نمی‌شوند.» 

این موضوع به قدری ساده است که حتی بون و تیمش هم غافلگیر شدند: «من از میزان کاهش ۵۰ درصدی نیروی کشش بسیار متعجب شدم، به این معنا که مصریان باستان فقط به نیمی از مردان نیاز داشتند تا اهرام را از روی شن‌های خیس در مقایسه با شن‌های خشک بکشند.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • غبارروبی قبور شهدای فرهنگی در شهرستان آران و بیدگل
  • افتتاح دفتر کانون بسیج رسانه در شهرستان آران و بیدگل
  • شرکت بیش از ۲۳ هزار نفر در مسابقات قرآنی آران و بیدگل
  • معلم آران و بیدگلی ۲ زندانی را آزاد کرد
  • مشارکت ۳۴ هزار آران و بیدگلی در مسابقه زندگی با آیه‌ها
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • یک «نقاشی» چگونه راز ساخت اهرام مصر را فاش کرد؟ (+عکس)
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • زیبایی نقاشی خداوند در طبیعت زیرکوه
  • تقدیم ۳۶۵ شهید کارگر آران و بیدگلی، مهر تأییدی بر مجاهدت جامعه کارگری شهرستان